Arts & Design

Cum arată cea mai sexi cameră din lume

27 nov 2013 6515 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Denumită astfel de Mr&Mrs Smith, consultanţi în materie de călătorii de lux, camera se află în  hotelul Blakes, din Londra şi este preferata cuplurilor aflate în luna de miere, scrie luxuo.com.

Corfu Suite este realizată în stil French Provensal, are tavan înalt, un pat uriaş acoperit de perdele din cel mai fin material şi mobilă realizată din sidef.

Pentru a marca cel de-al zecelea an de activitate site-ul de booking Mr & Mrs Smith a realizat o listă a proprietăţilor lor preferate din jurul lumii, incluzând: best Smith hotel, cea mai sexi cameră şi cel mai “hot” hotel bar.

Designul camerei cu nr  505 din Blakes Hotel (care spune despre sine că e primul hotel boutique din lume) a fost realizat de Anouska Hempel, un designer de interior din Londra care a realizat de asemenea şi designul  magazinului flagship Louis Vuitton din Paris şi câteva magazine Van Cleef and Arpels.  

Hotelul ce a primit premiul pentru Best Smith hotel este The Post Ranch Inn, un boutique hotel construit în stâncile dure din Big Sur, California, la 365 de km deasupra Oceanului Pacific.