Arts & Design

Cum “arată” casele silenţioase ale viitorului

26 mar 2014 4437 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Casa din imagine arată pe dinăuntru ca o casă obişnuită, cu bucătărie şi living, însă ce o deosebeşte de celelalte este că totul înăuntru este “dat” pe silenţios, scrie telegraph.co.uk . De la pereţii şi podelele construite din materiale speciale care absorb sunetul, la electrocasnicele din bucătăie, totul e construit prin “tehnologie silenţioasă”. Casa construită de Blue Forest Treehouses este în momentul de faţă prezentată până pe 30 martie la târgul de design interior, din Londra, Ideal Home Show, pentru a arăta posibilul viitorul imobilar într-o lume din ce în ce mai sonoră.

“Clienţii devin din ce în ce mai sensibili la zgomotul din casă şi la impactul negativ pe care-l poate avea. Mai mult ca oricând au început să-şi bazeze decizia de cumpărare şi  în funcţie de silenţiozitatea produsului, nu doar de brand sau preţ”, a spus pentru Telegraph,  Jonathan Marsh, buyer pe zona de electronice în cadrul companiei John Lewis.

Dacă înainte o viaţă modernă venea la pachet cu mult zgomot, de la turaţiile maşinii de spălat , la volumul televizorului,  tehnologia permite azi un control mai bun asupra acestor factori.

Mai multe aici