După Afaceri

8 destinaţii de călătorie unde te relaxezi şi înveţi lucruri noi

03 iun 2014 459 afişări
Din aceeaşi categorie

Dacă te-ai plictisit de vacanţele all-inclusive, în care tot ce faci este să leneveşti pe marginea piscinei, şi îţi doreşti o escapadă specială, inspiră-te din unul dintre cele mai recente trend-uri în călătorii: travel & learn.

Semnătura olfactivă

Ai visat întotdeauna să ai un parfum semnătură, care să fie doar al tău? Acum poţi, şi va fi chiar creaţia ta: o aromă care să evoce amintiri dragi, locuri, oameni şi lucruri care te-au sedus. Parfumeria Gallimard a deschis porţile unui atelier în care înveţi paşii creaţiei unui parfum, alături de un expert. Formula „secretă” a parfumului tău va intra în arhiva Gallimard, cu numele ales de tine, iar în viitor îl vei putea comanda şi îţi poţi diversifica gama de produse. Combină atelierul de creaţie cu vizite la fabricile de parfum din Grasse şi Eze şi pe câmpurile de flori din pitorescul sat Gourdon (aflat în top trei al celor mai frumoase sate din Franţa) pentru a descoperi toate secretele parfumerilor locali.

Ritmuri spaniole

În ritmurile pline de pasiune ale flamencoului ajungi mai uşor în inima frumoasei Andaluzie. Taller Flamenco, în Sevilla, e locul ideal în care să înveţi coregrafiile diferitelor stiluri de flamenco - seguiriyas, soleá, soleá por bulerías, alegrías – sau să îţi perfecţionezi tehnica. Alege să te cazezi în case din La Macarena, un vechi cartier rezidenţial ce pare că respiră flamenco prin toţi porii şi în mod sigur te vei întoarce acasă cu o nouă pasiune.

Citiţi mai multe detalii aici