Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. Sorin Stoica, CEO Eturia: În patru ani ne-am triplat cifra de afaceri şi acum ne uităm spre alte pieţe pentru extindere

31.01.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

♦ Eturia a avut în 2022 – cele mai recente date publice – afaceri de 21 mil. euro.

Sorin Stoica, CEO al agenţiei de turism Eturia, a spus că cifra de afaceri a companiei a crescut din pandemie de aproape trei ori, chiar dacă în 2020 restricţiile de circulaţie au afectat turismul în toată lumea.

„Acum patru ani ne-am trezit cu o pandemie care ne-a închis activitatea nouă luni. Am fi putut să stăm şi să ne plângem de milă, dar am căutat căi să ne reinventăm, am căutat noi direcţii de business, am inovat, am pus mare valoare pe oamenii noştri şi pe ideile lor şi iată că în patru ani suntem cu o cifră de afaceri aproape de trei ori mai mare, avem opt direcţii de business independente şi ne uităm şi noi în jurul nostru să căutăm alte pieţe“, a spus el la Gala Deloitte Best Managed Companies, un eveniment organizat de compania de consultanţă şi audit în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Deloitte România a acordat, în cadrul celei de-a doua ediţii a programului Best Managed Com­panies, 21 de certificări pentru companiile antreprenoriale româneşti, pentru performanţa managementului, printre care şi Eturia. De asemenea, au fost acordat patru recertificări, pentru companiile care au participat şi au fost certificate la prima ediţie.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro