Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. Producătorul din panificaţie Lidas din Tulcea a ajuns la afaceri de 23 mil. euro şi 500 de angajaţi. Compania derulează în acest moment o investiţie de 80 de milioane de euro în Cataloi, judeţul Tulcea

04.03.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

Producătorul din panificaţie Lidas din Tulcea a ajuns la o cifră de afaceri de 23 mil. euro şi 500 de angajaţi, conform cifrelor anunţate la Gala Best Managed Companies. În acest moment, compania derulează o investiţie într-o nouă facilitate de producţie din Cataloi, judeţul Tulcea, care s-a ridicat până acum la 80 mil. euro.

„Anul 2023 a fost un an plin de provocări, dar şi de realizări. Am reuşit să finalizăm poate cea mai modernă fabrică de produse de panificaţie congelată din Europa.  Şi pentru că s-a discutat în seara aceasta de Polonia, putem să vă spunem cu mândrie, dacă până acum tradiţional găseam produse poloneze în rafturile reţelelor din România, începând de anul acesta şi polonezii găsesc produse de panificaţie româneşti în lanţurile lor de magazine“, a spus Liviu Şotre, CEO al Lidas, la eveni­men­tul amintit, organizată în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Declaraţiile sale au fost făcute în contextul în care compania a participat pentru al doilea an la rând la programul Deloitte Best Managed Companies şi a primit recertificarea. Distincţia Best Managed Companies se acordă în urma parcurgerii programului cu acelaşi nume, însă de către un juriu independent de Deloitte şi care analizează performanţa managementului pe baza unor criterii stabilite de Deloitte la nivel internaţional. Companiile care au fost certificate pot aplica la ediţiile ulterioare ale programului şi parcurg o serie mai scurtă de sesiuni de workshopuri şi consultanţă. Metodologia programului încurajează participarea repetitivă, în ani consecutivi, pentru confirmarea şi îmbunătăţirea performanţei.