Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. Phylosophy Design, companie din grupul Rovere Mobili, a avut afaceri de 27 mil. euro în 2022. Compania, care se ocupă de comercializarea de mobilă şi articole de interior, a ajuns la 180 de salariaţi

06.02.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

Phylosophy Design, companie care comerciali­zea­ză mobilă şi articole de interior şi face parte din grupul Rovere Mobili, a avut afaceri de 27 mil. euro în 2022, cele mai recente date publice. Conform datelor proprii, firma are 180 de angajaţi. Datele au fost prezentate la Gala Deloitte Best Managed Companies, un eveniment organizat de Deloitte România în parteneriat cu Ziarul Financiar.

„Recunoaşterea pe care o primim în această seară nu e doar despre abilitatea noastră de business, ci în acelaşi timp despre devotamentul, implicarea şi pasiunea cu care colegii cu care colaborez îşi realizează sarcinile şi atribuţiile în fiecare zi. Mă bucur că am reuşit să punem în practică inovaţia, că am luat în calcul o cultură orga­nizaţională care să se dezvolte frumos şi în acelaşi timp le mulţumim foarte mult clienţilor şi colaboratorilor noştri care ne-au ajutat să ajungem astăzi aici“, a spus Ionela Bercu, managing director la Phylosophy Design, companie din grupul Rovere Mobili.

Declaraţiile sale au fost făcute în contextul în care compania a primit o certificare din partea Deloitte Româ­nia pentru performanţa managementului. Phylosophy Design s-a înscris în programul Best Managed Companies şi a fost una dintre cele 40 de companii antreprenoriale care au fost selectate pentru parcurgere.

Au urmat mai multe sesiuni de workshop şi consultanţă cu reprezentanţii Deloitte şi facilitatori ai partenerilor, apoi performanţele managementului au fost evaluate de un juriu extern, care a decis acordarea sau nu a certificării Best Managed Companies, pe baza unui punctaj obiectiv, stabilit la nivel internaţional de Deloitte.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro