Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. Cum va fi 2024 pentru construcţii? Infrastructura va merge înainte, dar sunt semne de întrebare pentru rezidenţial şi birouri

05.02.2024, 00:06 Autor: Răzvan Botea

Construcţiile au fost una dintre structurile de rezistenţă ale economiei în 2023, dar în cea mai mare parte datorită componentei de infrastructură, care înseamnă peste jumătate din piaţa construcţiile Partea de nerezidenţial şi de birouri, însă, a consemnat scădere în 2023 Ce va fi în 2024?

Analiştii financiari sunt de părere că investiţiile de la bugetul de stat vor stimula construcţiile de infrastructură în 2024 şi că segmentul de construcţii va susţine în continuare economia şi în 2024, arată toate prognozele instituţiilor bancare locale sau internaţionale. Semnele de întrebare sunt însă la zona de rezidenţial şi nerezidenţial, de birouri. Cu toate acestea, sunt constructori care au pornit proiecte, cum este dezvoltatorul One United, care, în 2023, a semnat cel mai mare contract pentru dezvoltarea unei clădiri dedicate de birouri, pentru gigantul german Infineon.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro