Dell Transformation

Care este cea mai inspirată investiţie pe care companiile o pot face pentru un start bun în 2021?

18.12.2020, 12:00 Autor: Publicitate

La finalul unui an cu provocări importante, companiile şi organizaţiile se concentrează pe schimbările şi optimizările în activitate pentru anul 2021, în perspectivă optimistă.

Prima regulă a unui management eficient este să pui la dispoziţia angajaţilor cele mai performante instrumente care să ducă natural la creşterea productivităţii, la performanţă creativă, la confortul utilizatorilor şi la o imagine de organizaţie modernă în percepţia stakeholderilor.

Principalele instrumente în majoritatea organizaţiilor sunt laptopurile şi staţiile de lucru fixe. Acestea au devenit şi mai importante, odată cu lucrul la distanţă şi cu accesarea soluţiilor IT prin reţele casnice sau publice.
Plus că la o întâlnire de business, de exemplu, laptopul e la fel de important în crearea unei percepţii favorabile precum costumul sau taiorul. Un notebook vechi şi uzat moral nu face cea mai bună impresie şi creează o posibilă imagine nefericită de organizaţie în dificultate.
Fiecare leu investit în computere creează aşadar valoare maximă, e demonstrabil.

Tehnologia în slujba productivităţii la locul de muncă. 6 sfaturi pentru Chief Executive Officers (CEO) şi Chief Technical Officers (CTO)

Datorită investiţiilor în cercetare, tehnologia PC-urilor face salturi semnificative, iar produsele de nouă generaţie vin cu performanţe uimitoare. Câteva dintre caracteristicile actuale de top ale computerelor producţie 2020-2021 destinate mediului de business:

  • Computerele performante analizează şi optimizează modul în care lucraţi datorită softului încorporat, bazat pe AI. Acesta adaptează intuitiv zonele critice ale sistemului dvs., inclusiv performanţa, sunetul, durata de funcţionare a bateriei şi multe altele, astfel încât să puteţi fi mai productiv. De asemenea, rapoartele pe care le primiţi de la softul AI vă ajută să identificaţi blocajele şi vă ajută la planificarea resurselor.
  • Un computer de nouă generaţie are grijă de ochii utilizatorului şi vine cu funcţii evoluate şi precise de ajustare a luminozităţii ecranului în funcţie de mediu. Diminuarea luminii albastre a display-ului este de asemenea a caracteristică importantă pentru confortul vizual.
  • Multe companii au devenit de mai mult timp producătoare de conţinut multimedia pentru marketing, pe lângă parteneriatele cu agenţiile de comunicare. Computerele cu cele mai noi tehnologii grafice de la NVIDIA şi cu cele mai performante procesoare de la Intel, dar şi cu sistem de operare Windows 10, permit managerilor şi creativilor nu numai eficienţă şi calitate în producţia unor materiale de marketing (video, grafice animate, conţinut pentru social media), ci şi experimente cu tehnologii emergente precum realitatea virtuală (VR). Iar proiectele bazate pe algoritmi de inteligenţa artificială - o altă tendinţă principală în business - nu pot rula eficient decât pe hardware de ultimă generaţie.
    Dotările hardware de top, se vor doveni unelte perfecte şi pentru companiile din domeniile arhitecturii, construcţiilor, proiectării şi industriei, cu proiecte 3D.
  • Unul din avantajele importante ale componentelor hardware de top este miniaturizarea. Staţii de lucru, altădată greoaie, au devenit ultraportabile (sub 2 kilograme), mult mai puternice şi la un preţ avantajos. Iată un exemplu (link https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-laptops-and-notebooks/precision-5550-mobile-workstation/spd/precision-15-5550-laptop ). E foarte uşor acum să vii cu laptopul la locul în care se desfăşoară lucrarea şi să-l ai la îndemână pentru informare şi ajustări ale proiectului.
  • Nu mai trebuie demonstrat că un PC care rulează sarcinile rapid şi fără sincope creşte productivitatea şi confortul angajatului. Noi caracteristici, precum Reliable Memory Technology Pro (RMT), identifică, remediază sau pune în carantină automat sectoarele din memoria computerului care dau erori. Staţiile de lucru Precision sunt de asemenea, testate şi certificate ISV (independent Software Vendor) pentru a vă asigura că aplicaţiile performante pe care vă bazaţi în fiecare zi rulează fără probleme.  (link https://www.dell.com/en-us/work/shop/workstations-isv-certified/sc/workstations).
  • Un CTO sau un CEO de top este atent şi la detalii. Pentru asemenea staţii de lucru de cea mai nouă generaţie importante sunt şi perifericele de calitate: monitorul, mouse-ul şi tastatura.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele care pledează pentru o investiţie inspirată în tehnologie, care să asigure un start proaspăt şi productivitate sporită în 2021. Puteţi găsi aici câteva exemple care să vă inspire https://www.dell.com/en-us/work/shop/workstations-isv-certified/sc/workstations).