Cryptobusiness

Vitalik Buterin, omul din spatele Ethereum, la Bucureşti: Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul

Vitalik Buterin, omul din spatele Ethereum, la...

Autor: Alex Ciutacu

10.10.2021, 19:40 6177

Spaţiul crypto funcţionează ca o comunitate, iar oricine vrea să dezvolte proiecte în această comunitate ar trebui să intre în ea şi să îşi găsească locul, a explicat Vitalik Buterin, omul din spatele Ethereum, la Bucureşti, în cadrul unui eveniment privat organizat de TOKERO şi Crypto Compare.

„Sunt multe lucruri în acest spaţiu care pot fi făcute şi cred că unul dintre cele mai importante lucruri din crypto este că vorbim despre o comunitate şi cred că trebuie să încerci să intri în această comunitate şi să îţi găseşti locul”, a răspuns Buterin, întrebat de ZF ce sfat le dă celor care lansează startup-uri în lumea criptomonedelor.

Ethereum este al doilea cel mai mare proiect ca valoare de piaţă din lumea criptomonedelor, iar Vitalik Buterin este cea mai proeminentă persoană din această piaţă de peste 2.300 miliarde de dolari.

Pe blockchain-ul Ethereum sunt dezvoltate constant mai multe tipuri de aplicaţii, de la cele cu rol în industria financiară, până la deja cunoscutele NFT-uri – majoritatea existând pe acest blockchain.

Vitalik Buterin a discutat duminică seară în România despre viitoarele îmbunătăţiri care vor fi aduse proiectului, strategii de incentivare pe Ethereum 2.0, epoca post proof-of-work şi alte teme despre despre care veţi citi în continuare pe zf.ro. Întâlnirea restrânsă a fost gândită de TOKERO şi Crypto Compare ca o ocazie pentru comunitatea crypto din România să-l cunoască pe Vitalik Buterin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO