Constructii & Imobiliare

Vlad Stanislav, directorul GEZE România, furnizor de uşi pentru malluri şi birouri: În 2021-2022 se va finaliza expansiunea pe piaţa de birouri. S-au livrat deja foarte multe

Vlad Stanislav, managing director la GEZE România

Vlad Stanislav, managing director la GEZE România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.08.2019, 20:40 257

♦ Compania a încheiat anul financiar 2018-2019 (cuprins între 1 iulie 2018 – 30 iunie 2019) cu o cifră de afaceri de 4,4 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul financiar precedent.

GEZE România, subsidiara locală a producătorului german de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor GEZE, se aşteaptă la o temperare a dezvoltărilor de clădiri de birouri în următorii doi ani, în condiţiile în care piaţa a crescut mult în ultima vreme.

„Credem că în 2021-2022 se va finaliza expansiunea pe piaţa de birouri. S-au livrat deja foarte multe, aşa că această creştere se va tempera. Vedem un an 2019 stabil, în care piaţa imobiliară nu va fluctua în mod decisiv“, spune Vlad Stanislav, managing director la GEZE România.

În ceea ce priveşte retailul, el estimează că acest sector, ajuns la un nivel de stabilitate, se va menţine în acest stadiu. Accentul este pus mai degrabă pe galerii comerciale decât pe malluri de dimensiuni mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO