Constructii & Imobiliare

Una dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare mai face un pas: AFI semnează precontractul pentru Casa Radio

Una dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare mai face...

Autor: Cristina Bellu

11.07.2019, 14:03 3292

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piaţa din România prin AFI Europe Romania anunţă semnarea pre-contractului de
vânzare-cumpărare, cu Plaza Centers N.V., pentru achiziţia pachetului de 75% din acţiunile proiectului Casa Radio, valoarea tranzacţiei fiind estimată la 60 mil. euro.

“Pre-contractul de vânzare-cumpărare reprezintă a doua etapă a procesului de achiziţie, ca urmare a semnării scrisorii de intenţie neangajante de către cele două companii, în februarie 2019. În acest moment, AFI Europe N.V. derulează operaţiunile de diligenţă, pe care le va încheia în septembrie 2019. În condiţiile finalizării cu succes a operaţiunilor de diligenţă şi a îndeplinirii anumitor condiţii, cele două companii vor avansa către etapa finală a procesului de achiziţie”, spun reprezentanţii AFI.

În perspectiva încheierii cu succes a acestei tranzacţii, AFI Europe va deveni acţionarul majoritar al acestui proiect, cu o participaţie de 75%. Restul pachetului de 25% din acţiuni este deţinut de autorităţile române (15%) şi de investitori terţi (10%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO