Constructii & Imobiliare

Un teatru din Bucureşti, inclus în Cartea Recordurilor

Un teatru din Bucureşti, inclus în Cartea Recordurilor

Autor: MEDIAFAX

19.01.2019, 19:48 1973

Teatrul Excelsior din Bucureşti a fost inclus în Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare gradenă rotativă din lume, construită special pentru spectacolul "Vlaicu Vodă", pus în scenă anul trecut, pentru a celebra Centenarul Marii Uniri, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Pe 21 ianuarie, de la ora 12.30, în Sala "Ion Lucian" a Teatrului Excelsior, va avea loc un eveniment prin care va fi celebrat acest titlu, la care vor participa actori şi tehnicieni din echipa spectacolului "Vlaicu Vodă", alături de reprezentanţi ai instituţiilor care au făcut posibilă realizarea superproducţiei. Vor fi acordate diplome onorifice emise de Guinness World Records care atestă performanţa înregistrată de Teatrul Excelsior.

De asemenea, va fi prezentat, în premieră, un video making-of al producţiei "Vlaicu Vodă" şi vor fi rememorate momente-cheie care pun în valoare universul fascinant pe care aceasta l-a generat, precum şi rolul esenţial al gradenei rotative în cadrul conceptului regizoral şi scenografic al întregului spectacol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO