Constructii & Imobiliare

Tranzacţie pe piaţa de birouri: Britanicii de la Endava au semnat pentru 12.500 mp de birouri în proiectul office U-Center dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din Capitală

Tranzacţie pe piaţa de birouri: Britanicii de la Endava...

Autor: Cristina Bellu

16.12.2019, 10:09 880

Endava, compania britanică specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, au închiriat 12.500 mp de birouri în proiectul de birouri U Center pe care Forte Partners, unul dintre cei mai activi dezvoltatori români, controlat de fraţii Jabra şi Geo Mărgescu, a început să-l construiască în vara acestui an în zona Tineretului din Capitală.

„Centrul din Bucureşti a crescut foarte repede în ultimii ani, ajungând să fie unul dintre cele mai mari centre de livrare Endava la nivel global. Cu peste 800 de angajaţi în zona de arhitectură software, programatori, testeri, specialişti în zona de date, analişti de business, manageri de proiect şi consultanţi CRM, echipa de aici avea nevoie de un spaţiu comun în care să îşi desfăşoare activitatea”, explică Roxana Cîrcu, Delivery Unit Manager Endava Bucureşti.

Tranzacţia reprezintă al doilea mare contract parafat de dezvoltatorul condus de Geo Mărgescu, după dealul parafat cu WeWork pentru circa 8.000 mp în clădirea Matei Millo dezvoltată în proximitatea Palatului Telefoanelor de pe Calea Victoriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO