Constructii & Imobiliare

Tranzacţie: Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group cumpără peste 23.000 mp în Mamaia şi extinde proiectul de pe litoralul românesc, care va cuprinde peste 3.000 de camere de hotel şi apartamente şi 20.000 mp de spaţii de retail. Investiţia în proiect trece de 200 mil. euro

Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Grou

Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Grou

Autor: Cristina Bellu

08.04.2021, 12:44 5573

Nordis Group, dezvoltator imobiliar fondat de Emanuel Poştoacă, anunţă extinderea proiectelor de pe litoralul românesc prin achiziţionarea unor terenuri de peste 23.000 de metri pătraţi în Mamaia, în continuarea spaţiului pe care compania a început să ridice complexul de cinci stele Nordis Mamaia.

“Construcţia la această fază a proiectului, pe o suprafaţă nouă de aproape 20.000 de metri pătraţi de teren, va începe spre finalul acestui an, după lansarea hotelului Nordis Mamaia, şi va include peste 1.400 de noi apartamente premium şi peste 10.000 metri pătraţi de spaţii comerciale”, transmit reprezentanţii Nordis Group. .

Potrivit acestora, proiectul Nordis Mamaia va cuprinde la final peste 3.000 de camere de hotel şi apartamente, dar şi peste 20.000 de metri pătraţi de spaţii de retail, după o investiţie estimată la peste 200 mil. euro.

„Cererea pentru prima etapă a proiectului a depăşit aşteptările noastre cele mai optimiste. (...). Am cumpărat noile suprafeţe de teren, astfel încât prin extinderea Nordis Mamaia să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu apartamente de lux, care propun un stil de viaţă premium, cu toate facilităţile şi serviciile unui hotel de cinci stele”, spune Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.  

Complexul va fi deschis 12 luni pe an şi va include şi o galerie comercială premium cu boutique-uri ale unor branduri de lux, cazino, o clinică de servicii medicale şi de kinetoterapie, un muzeu de artă contemporană, dar şi o sală de evenimente pentru concerte sau evenimente sportive. 

În prezent, prima etapa a ansamblului rezidenţial şi hotelier Nordis Mamaia are un grad de ocupare de peste 80%. Construcţia cuprinde 747 camere şi apartamente de hotel şi 613 apartamente rezidenţiale şi dispune de un SPA cu o suprafaţă de peste 3.200 mp. Investiţia estimată în proiect se ridică la 70 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO