Constructii & Imobiliare

Ţiriac Imobiliare vrea să obţină certificarea WELL Health-Safety pentru proiectele rezidenţiale şi de birouri din portofoliu. Noul standard evaluează clădirile din punct de vedere al siguranţei în contextul pandemiei

Ţiriac Imobiliare vrea să obţină certificarea WELL...

Autor: Roxana Rosu

26.11.2020, 10:17 261

Ţiriac Imobiliare a desemnat Colliers în vederea obţinerii certificării WELL Health-Safety pentru un portofoliu mixt de proiecte, fiind primul dezvoltator care face acest demers pe plan local, în contextul pandemiei.

WELL Health-Safety este cel mai nou sistem de evaluare a clădirilor introdus de International WELL Building Institute (IWBI) şi ajută proprietarii şi chiriaşii să-şi adapteze clădirile la realitatea post Covid-19.

Portofoliul companiei este format din Complexul Stejarii Clubul Rezidenţial - 1, clădirea de birouri Centrul Ţiriac, dar şi proiectele aflate în construcţie - clădirea de birouri Ţiriac Tower şi proiectul rezidential Stejarii Clubul Rezidenţial - 2.

În prezent, nicio clădire din România nu a obţinut acest tip de certificare, dar la nivel global există peste 7.500 de clădiri, în peste 20 de ţări, înregistrate în vederea certificării WELL Health-Safety Rating. Printre primele clădiri care au obţinut deja această certificare se numără stadionul Yankee, Empire State Building, RMZ Corporation sau Carrier/EMSI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO