Constructii & Imobiliare

Spaniolii de la Gran Via merg mai departe cu dezvoltarea proiectelor Aviaţiei Apartments din Capitală şi Gran Via Marina din Constanţa şi iau în calcul construcţia unui nou proiect în Bucureşti. În 2020, dezvoltatorul imobiliar a tranzacţionat aproape 480 de locuinţe, cu o valoare totală de 44 mil. euro

Autor: Cristina Bellu

26.01.2021, 12:39 483

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Gran Via vrea să continue şi anul acesta cu extinderea proiectelor Aviaţiei Apartments din Capitală şi Gran Via Marina din Constanţa, şi ia în calcul construcţia unui nou proiect în Bucureşti.

Totodată, compania urmează să livreze faza a patra a ansamblului de locuinţe Timişoara 58 în Bucureşti precum şi prima fază din proiectul Gran Via Marina în Constanţa, şi are în lucru faza a patra a ansamblului Gran Via Park, arată datele transmise de reprezentanţii Gran Via.

Anul trecut, în ciuda a două luni de blocaj, compania a reuşit să tranzacţioneze 478 de apartamente, cu o valoare totală de 44,2 mil. euro, în proiectele Timişoara 58, Aviaţiei Apartments, Gran Via Park şi Gran Via Marina la Constanţa.

„Deşi am întâmpinat cele două luni de blocaj total în primăvară, am reuşit să recuperăm pe parcursul anului, ajungând la o medie lunară de 47 de apartamente vândute”, spune Ana Maria Nemţanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România.

Ea apreciază că cele mai bine vândute au fost unităţile de două camere, pentru care a şi existat cel mai mare stoc. În cazul apartamentelor de trei camere, cererea a depăşit stocul existent.

Gran Via are în portofoliu în România peste o mie de locuinţe în ansamblurile Timişoara 58 şi Gran Via Park din cartierele Militari şi Drumul Taberei din Bucureşti. De asemenea, spaniolii au în derulare proiectul rezidenţial Gran Via Marina din Constanţa, de peste 1.000 de locuinţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO