Constructii & Imobiliare

Societe Generale European Business Services ajunge la 17.000 mp de birouri in West Gate

Societe Generale European Business Services ajunge la...

Autor: Bogdan Alecu

19.02.2018, 11:54 331

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, deţinut de Genesis Property, companie controlată de omul de afaceri Liviu Tudor, a semnat cea de-a şasea extindere consecutivă a Societe Generale European Business Services, suprafaţa închiriată de companie ajungând astfel la 17.000 mp. Contractul semnat cu West Gate expiră în anul 2024.

„Continuăm dezvoltarea operaţiunilor noastre în România, prin extinderea birourilor din West Gate, cu încă 2.600 mp. Desfăşurarea activităţii într-o singură locaţie reprezintă un avantaj pentru construirea unui climat organizaţional care încurajează coeziunea şi colaborarea. Dacă, în prezent, în birourile noastre lucrează peste 1.400 angajaţi, extinderea ne va permite să ajungem în viitor la 2.000 angajaţi. Calitatea serviciilor oferite şi flexibilitatea proprietarului, în ceea ce priveşte nevoia noastră de dezvoltarea continuă, au condus la adoptarea decizei de consolidare pe termen lung a parteneriatului cu West Gate”, a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

„Suprafeţele închiriate de compania franceză în West Gate au crescut de peste 6 ori faţă de 2012, când au închiriat primii 2.600 mp de birouri. Lucrăm la o strategie comună de consolidare a prezenţei Societe Generale European Business Services, într-o clădire dedicată exclusiv lor. Continuăm să ne concentrăm anul acesta pe îmbunătăţirea facilităţilor existente, dar şi pe crearea unor facilităţi noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscină şi pistă de alergare, începând din această vară”, a explicat Ştefan Tudos, vicepreşedintele companiei Genesis Property.

Contractul cu Societe Generale European Business Services pentru noul spaţiu a intrat în vigoare la începutul anului 2018.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se mai numără companii precum Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a staţiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafaţă totală închiriabilă de 75.000 de metri pătraţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO