Constructii & Imobiliare

Se încinge lupta între mallurile din Capitală: Branduri în premieră, aplicaţii pentru consumatori, săli de sport sau magazine „fanion“, pe lista proprietarilor de centre comerciale

Peste 40 de magazine noi în centrele comerciale din Capitală

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.01.2016, 13:00 4063

Peste 40 de magazine noi şi-au făcut loc în ultimele trei luni în şase dintre cele mai mari centre comerciale ale Capitalei, miza fiind cumpărături estimate de ZF la peste 600 milioane de euro anual.

Marile centre comerciale din Bucureşti au încercat să atra­gă noi branduri în ultimele luni ale anului 2015, în con­tex­­tul în care piaţa devine din ce în ce mai competitivă, iar primăvara aceasta ar trebui să aducă inaugurarea u­nui nou mall în Capitală, ParkLake Plaza, în cartierul Titan.

Băneasa Shopping City, Promenada, Mega Mall, AFI Palace Cotroceni sunt câteva dintre mallurile care au atras noi chiriaşi în ultimul trimestru al anului trecut, la fel şi cele două proiecte din portofoliul Anchor Grup – Bucureşti Mall şi Plaza România – care au trecut printr-un proces de renovare în ultimii doi ani. ZF a solicitat informaţii privind cele mai noi contracte comerciale semnate de la cei mai mari proprietari de malluri din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO