Constructii & Imobiliare

Schimbare la vârful dezvoltatorului de spaţii logistice P3 România: Andrzej Wronski preia din iulie rolul de Managing Director de la Sînziana Pardhan, care se retrage după şase ani de la cârma operaţiunilor locale

Schimbare la vârful dezvoltatorului de spaţii logistice...

Autor: Cristina Bellu

20.06.2023, 11:35 215

P3 Logistic Parks (P3), investitor, proprietar, dezvoltator şi manager pe termen lung de proprietăţi logistice europene, anunţă că Andrzej Wronski, Group Head of Asset Management în cadrul companiei, va prelua funcţia de Managing Director pentru P3 România începând cu iulie 2023, de la Sînziana Pardhan, care a decis să se retragă după şase ani la cârma operaţiunilor locale.

„P3 deţine un portofoliu solid de active, cu grad de ocupare ridicat şi o echipă puternică în România. Vom continua să ne concentrăm pe consolidarea activelor deţinute şi pe dezvoltarea relaţiilor cu chiriaşii noştri”, spune Frank Pörschke, CEO P3 Logistic Parks.

În 2022, P3 Logistic Parks a finalizat tranzacţii în valoare totală de aproape 100.000 metri pătraţi, peste o treime dintre acestea reprezentând prelungiri ale contractelor existente. Companiile de logistică reprezintă jumătate din noile contracte încheiate în cursul anului trecut. În paralel s-au alăturat şi alte noi industrii în comunitatea de chiriaşi ai parcului precum companii din tehnologie şi servicii de curierat.

În acest an, dezvoltatorul a semnat un contract de închiriere cu o companie care activează în domeniul producţiei uşoare.

Parcul P3 Bucharest A1 este situat la aproximativ 13 km vest de centrul oraşului Bucureşti, cu acces direct la autostrada A1.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO