Constructii & Imobiliare

Regus şi-a extins prezenţa în Bucureşti cu un nou centru de birouri flexibile, în Sun Plaza. ”Jumătate dintre angajaţii care lucrează în prezent în nordul Bucureştiului locuiesc în sud”

 Regus şi-a extins prezenţa în Bucureşti cu un nou...

Autor: Roxana Rosu

05.12.2019, 11:20 235

Regus, operator de spaţii flexibile, a deschis cel de-al 12-lea centru, în proiectul Sun Business Center, aflat în incinta centrului comercial Sun Plaza,  răspunzând cererii în creştere pentru acest tip de spaţii de birouri în zona de sud a Capitalei, unde locuiesc 50% dintre angajaţii care lucrează în prezent în nordul Bucureştiului.

 „În ultimul an, am observat un interes ridicat pentru birourile flexibile aflate în zona de sud a Bucureştiului. Discutăm cu mai multe companii care au sediul în nordul oraşului, dar ţin cont de faptul că peste 50% dintre angajaţi locuiesc în jumătatea sudică şi încearcă să le ofere mai multe opţiuni pentru spaţiile de lucru”, a afirmat Vlad Damian, Head of Advisory & Transaction Services, Investor Leasing, CBRE România, companie de consultanţă imobiliară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO