Constructii & Imobiliare

Producătorul vopselei Caparol: Constatăm un dezgheţ al investiţiilor în segmentul rezidenţial

Remus Aurel Benţa, director general al Daw Benţa România: În funcţie de evoluţia pieţei şi a cererii pentru produsele Caparol, suntem pregătiţi şi de extinderea producţiei.

Remus Aurel Benţa, director general al Daw Benţa România: În funcţie de evoluţia pieţei şi a cererii pentru produsele Caparol, suntem pregătiţi şi de extinderea producţiei.

Autor: Laurentiu Cotu

11.06.2015, 00:06 565
Producătorul de lacuri şi vopsele Daw Benţa România, un joint-venture între com­pania DAW din Germania şi omul de afa­ceri Remus Aurel Benţa din Mureş, a reali­zat în primul trimestru o cifră de afaceri de circa 11 mil. lei (2,5 mil. euro), în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Compania a avut anul trecut afaceri totale de peste 72 mil. lei (16,3 mil. euro), iar pentru anul în curs mizează pe o creştere de 5% a cifrei de afaceri.
 
„Din fericire constatăm un dezgheţ al investiţiilor în segmental rezidenţial, chiar dacă la parametri mai reduşi decât în perioada de boom economic 2005-2008. Acest aspect influenţează pozitiv evoluţia consumului în domeniul în care activăm“, a declarat pentru ZF Transilvania Remus Aurel Benţa, director general al Daw Benţa România.
 
Compania produce diferite tipuri de vopsele, materiale decora­tive, tapete, lacuri şi tencuieli, sisteme de termoizolaţie, vopsele pentru copii şi vopsele pentru pictură, scule pentru finisaje în con­strucţii. Daw Benţa comercializează mărcile Capa­rol, Capatect, Alpina sau Disbon, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO