Constructii & Imobiliare

Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, plus 45%

Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, plus 45%

Autor: Laurentiu Cotu

11.02.2015, 00:06 380
Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, judeţul Cluj, parte a grupului francez Consolis, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 14,6 mil. euro, în creştere cu 45% faţă de anul anterior, pe o piaţă în ur­care. Compania preconizează pentru acest an o stagnare a afacerilor la nivelul anului 2014.
 
„Anul trecut piaţa a fost în creştere, raportându-ne la segmentul nostru de activitate. Anul 2015 se pre­figurează undeva la nivelul anului trecut, însă în domeniul nostru de activitate o prognoză realistă se poate face pe un trimestru, maxim două“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, general manager al ASA Cons şi ASA Epitoipari Hungary.
 
Principalele proiecte în care compania este implicată sunt centrul comercial din Timişoara dezvoltat de grupul sud-african NEPI, extinderea fabricii de mobilă Aramis din Baia Mare, fabrica de parchet Karelia, tot din Baia Mare, un magazin Dedeman la Suceava, precum şi alte proiecte de dimensiuni mai mici. Anul trecut, ASA Cons a fost implicat în realizarea proiectului Shopping Center Târgu-Jiu, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI şi a fabricii de prelucrare a lemnului de la Reci, judeţul Covasna, a austriecilor de la Hol­zin­dus­trie Schweighofer. „Cu clienţii noştri avem, în ge­neral, o relaţie destul de punctuală, în condiţiile în care colaborăm doar pe proiecte spe­cifice. Excepţie ar fi PAB Ro­mâ­nia, o companie din domeniul con­strucţiilor de an­ver­gură, cu care avem un parte­ne­riat de durată“, a spus Bogdan Bul­garia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO