Constructii & Imobiliare

Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa din Mureş a deschis al doilea centru de distribuţie în Republica Moldova

Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.10.2019, 10:51 271

Producătorul de lacuri, vopsele şi alte materiale pentru construcţii Daw Benţa, deţinut de antreprenorul Remus Aurel Benţa, a deschis un centru de distribuţie în Republica Moldova, la finalul săptămânii trecute.

„Inaugurăm în Bălţi cel de-al doilea centru Caparol, după cel din Chişinău deschis în 2009”, spune Remus Aurel Benţa, directorul general al Daw Benţa.

Compania Daw Benţa este prezentă în Republica Moldova de peste zece ani, dezvoltându-şi acolo o reţea de parteneri, comercianţi şi constructori.

Daw Benţa pro­duce şi comer­cia­lizează diverse ti­puri de vopsele lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli, ta­pete şi produse decorative, toate sub mai multe branduri – Caparol, Capa­tect, Alpina sau Disbon, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO