Constructii & Imobiliare

Prime Kapital deschide săptămâna viitoare primul mall din Dâmboviţa, la Târgovişte

Prime Kapital deschide săptămâna viitoare primul mall...

Autor: Bogdan Alecu

14.08.2020, 19:46 4490

Prime Kapital, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piaţa imobiliară din Europa Centrală şi de Est, va inaugura la Târgovişte primul Mall din judeţ pe terenul fostei unităţi militare, locul unde a fost judecat şi executat Ceauşescu. Cu o suprafaţă construită totală de peste 70.000 mp, 1280 locuri de parcare din care 815 în subteran, Dâmboviţa Mall va găzdui o ofertă de magazine pentru toate categoriile de vârstă şi interese. În plus, centrul comercial include şi primul hipermarket Carrefour din Târgovişte, în suprafaţă de aproximativ 9.600 mp, zona de servicii, zona fashion, zona de food court generoasă şi o terasă cu un decor deosebit. Dâmboviţa Mall va fi punctul de atracţie din regiune, beneficiind de un acces facil prin trei zone de interes: şoseaua de centură, zona centrală (Cartier CFR) şi zona gării. Conceptul unic de design, materialele de calitate superioară dar şi dotările de ultimă generaţie fac din Dâmboviţa Mall locul ideal de cumpărături.

Începând cu 20 august, dâmboviţenii se vor putea bucura de o selecţie de branduri internaţionale şi naţionale precum: Carrefour Hypermarket, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco,  Boutique17, Meli Melo, U.S.Polo ASSN, Smyk, Teilor, Kendra, Splend’or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăţi Ardeleneşti, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax. Totodată, începand cu data de 20 august, dâmboviţenii vor beneficia de un nou spaţiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Dâmboviţa, situat la etajul 1 al Centrului Comercial, unde se vor efectua toate activităţile de înmatriculare vehicule, examinări şi  eliberare premise auto.

Potrivit dezvoltatorului, Prime Kapital a luat tate măsurile de protecţie şi siguranţă împotriva COVID-19. Pe lângă termoscanarea tuturor vizitatorilor şi prezenţa dispenserelor de dezinfectant, se vor pune la dispoziţia dâmboviţenilor şi măşti de protecţie de unică folosinţă, în mod gratuit la intrările în centru comercial. Dezinfectarea şi igienizarea suprafeţelor se va face cu rigurozitate, iar aerul condiţionat din spaţiile interioare va fi împrospătat în flux continuu, fără recirculare.

Odată cu inaugurarea centrului comercial se va lansa, în parcarea exterioară a Dâmboviţa Mall şi DriveIn Cinema, ca parte a primei reţele de cinematografe în aer liber cu acces gratuit din România, concept organizat de Prime Kapital şi implementat deja în alte 5 locaţii din portofoliul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO