Constructii & Imobiliare

Prime Kapital a deschis Prahova Value Centre şi începe vânzările la Pleiades Residence din Ploieşti

Prime Kapital a deschis Prahova Value Centre şi începe...

Autor: Bogdan Alecu

03.12.2021, 17:14 532

Prime Kapital a deschis la final de săptămână un nou centru comercial în Ploieşti – Prahova Value Centre şi a demarat procesul de vânzare pentru ansamblul rezidenţial Pleiades Residence.

Proiectul dezvoltat de Prime Kapital cuprinde mai multe faze de construcţie, la finalul cărora va rezulta un proiect mixed-use, cu o suprafaţă totală de 10 hectare.

În cadrul proiectului comercial “ancora” este un hipermarket Carrefour, alături de magazine şi restaurante ale Altex, Arsis, Cador Home, Deichmann, dm, Dr. Max, Gymboland, HelpNet, Hervis, Inmedio, Jerry’s Pizza, JYSK, KFC, LC Waikiki, Mesopotamia, New Yorker, Noriel, Optovista, Sinsay, Simigeria Mihai, Spartan, Takko, dar şi Mobexpert, Sportisimo sau Maxi Pet.

Pleiades Residence va cuprinde 7 clădiri rezidenţiale de dimensiuni medii.

Pleiades Residence este un proiect unic în Ploieşti, care integrează componenta rezidenţială şi spaţiile verzi în peisajul natural şi pădurile judeţului Prahova. Amploarea proiectului, împreună cu Prahova Value Centre, ne asigură că putem crea un nou hub urban şi o zonă de interes care vor transforma Pleiades Residence în unul dintre cele mai căutate cartiere din Ploieşti”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO