Constructii & Imobiliare

Prima mutare la GTC după schimbarea acţionariatului: Ziv Gigi a fost numit în funcţia de director general al operaţiunilor GTC din România în locul lui Bogdan Jigman

Prima mutare la GTC după schimbarea acţionariatului:...

Autor: Bogdan Alecu

01.04.2021, 10:44 276

La aproape un an de când fondul de investiţii Optimum Ventures Private Equity, deţinut de Optima a cumpărat mai bine de 60% din acţiunile companiei imobiliare Globe Trade Centre are loc prima mutare la conducerea companiei - în locul lui Bogdan Jigman ca CEO vine Ziv Gigi ca director general. El va fi responsabil cu toate operaţiunile GTC de pe piaţa românească.

Ziv Gigi are o experienţă de peste 15 ani pe pieţele imobiliare din Europa Centrală şi de Est, dezvoltând şi gestionând zeci de proiecte de birouri şi spaţii comerciale. Expertiza lui acoperă un spectru larg, ce cuprinde, atât dezvoltări imobiliare, cât şi vânzări şi achiziţii, ceea ce îl va ajuta în identificarea şi realizarea operaţiunilor în curs. În plus, în vechiul său mandat de director financiar (CFO) al operaţiunilor GTC din Bulgaria, România şi Serbia, a avut şansa de a acumula noţiuni financiare necesare pentru a îndeplini şi sprijini cu succes direcţia strategică a companiei.

Pe lângă experienţa sa impresionantă în dezvoltarea şi în administrarea activelor, Ziv Gigi este şi contabil certificat CPA, cu peste zece ani de experienţă în managementul financiar, specializat în strângerea de capital şi planificarea strategică. În trecut, Ziv a lucrat ca auditor pentru Ernst & Young Israel şi ca director  financiar pentru un dezvoltator privat din Ungaria şi Turcia.

Despre GTC

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia şi în capitalele ţărilor din Europa Centrală şi de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 de birouri moderne şi proprietăţi de retail, la standarde ridicate, cu o suprafaţă totală de peste 1,3 milioane de metri pătraţi, în Europa Centrală şi de Est.GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750 de mii de metri pătraţi, suprafata inchiriabila de birouri şi spaţii comerciale în Polonia, Budapesta, Bucureşti, Belgrad, Zagreb şi Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325 de mii de metri pătraţi de proprietăţi de retail şi birouri în capitalele Europei Centrale şi de Est, iar 37 de mii de metri pătraţi se află deja în construcţie.GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varşovia şi inclusă în indicele mWIG40 şi cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO