Constructii & Imobiliare

Patru foşti şi actuali parteneri ai PwC investesc 10 mil. lei într-un proiect comercial în Corbeanca

Chiria medie estimată a proiectului Moara Corbeanca este de 15 euro/mp

Chiria medie estimată a proiectului Moara Corbeanca este de 15 euro/mp

Autor: Cristi Moga

11.12.2014, 00:06 2630

Emilian Radu, fost partener al PwC, alături de Vasile Iuga, Radu Stoicoviciu şi Mihaela Mitroi, trei parteneri ai firmei de consultanţă şi audit, investesc aproape 10 mil. lei (2,1 mil. euro) în dezvoltarea unui centru comercial de proximitate în localitatea Corbeanca de lângă Bucureşti.

Lucrările la proiectul denumit Moara Cor­bean­ca au început la ju­mă­tatea lunii octombrie, iar până în prezent structura a fost finalizată şi se lucrează la închiderea spaţiilor, în perioada iernii urmând a fi realizate lucrările de finisare. Deschiderea proiectului este programată în luna aprilie a anului viitor.

„Eu m-am mutat în Corbeanca în 2000 şi am observat că din cei 8.000 de locuitori circa jumătate sunt oameni plecaţi din Bucureşti, care au dorit să trăiască mai aproape de natură. În Transilvania sunt închegate centre ale comunităţii, locuri pentru comerţ şi socializare construite de obicei în apropierea primăriei şi a bisericii, dar în sudul ţării lipsesc aceste centre. De aici ne-a venit ideea acestui proiect, care se bazează şi pe un studiu recent conform căruia Corbeanca este, după Dumbrăviţa din Timiş şi Voluntari în Ilfov, a treia localitate din România în funcţie de gradul de dezvoltare socială“, a declarat Emilian Radu pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO