Constructii & Imobiliare

(P) Ansamblul rezidenţial exclusivist SEA ONE din Mamaia Nord vândut în proporţie de 65%. Afaceri în creştere pentru dezvoltatorul Euro Vial Residence

Autor: Publicitate

11.12.2019, 08:00 2616

Proiectul SEA ONE din nordul staţiunii Mamaia Nord, se diferenţiază pe piaţa ansamblurilor rezidenţiale exclusiviste prin amplasamentul de excepţie pe malul Mării Negre, în apropierea cluburilor şi restaurantelor în vogă, precum şi prin arhitectura modernă, finisajele contemporane şi facilităţile de top oferite investitorilor.

Complexul aparţine dezvoltatorului Euro Vial Residence din Constanţa şi este rezultatul unei investiţii de amploare în apartamente cu spaţii largi, acces facil la plajă şi vedere directă la mare, în 2 blocuri construite în oglindă pe o suprafaţă de aproximativ 38.000 metri pătraţi.

Cu 6 luni înainte de finalizarea prevăzută în mai 2020, proiectul SEA ONE a fost deja vândut în proporţie de 65%, iar acţionarii companiei estimează că, până în mai 2020, toate apartamentele vor fi livrate integral.

Cu adevărat deosebite vor fi cele două penthouse-uri unicat, poate cele mai exclusiviste reşedinţe de pe malul marii, la preţul de 1,2 Milioane Euro fiecare. 

Chiar şi după predarea spaţiilor, Euro Vial Residence îşi păstrează statutul de administrator al complexului, în vederea îmbunătăţirii permanente a condiţiilor de confort şi calitate, oferind investitorilor şi posibilitatea de închiriere în regim hotelier. 

”Ne adresăm în primul rând segmentelor de consumatori pentru care atât condiţiile spaţiului de locuit, cât şi ambianţa adiacentă acestuia sunt prioritare în selecţia unei proprietăţi, fie că este permanentă sau doar cu rol sezonier. Implementăm modele destinate să asigure o utilizare facilă, cum sunt tehnologia SMART Home sau încălzirea în pardoseală prin sisteme moderne. În plus, toate finisajele sunt realizate cu materiale de cea mai bună calitate, de la producători de top recunoscuţi în piaţă pentru durabilitatea şi versatilitatea soluţiilor oferite. Suntem extrem de atenţi şi în selecţia terenurilor, analizăm atent infrastructura necesară şi respectăm intimitatea utilizatorului, prin asigurarea distanţelor generoase între construcţii şi integrarea naturii în design”, explică Virgil Lixandru, CEO Euro Vial Residence.

Dezvoltatorul Euro Vial Residence continuă seria investiţiilor în proiecte rezidenţiale exclusiviste, prin extinderea afacerii pe piaţa specifică din Bucureşti, cu proiectul Forest One, aflat în desfăşurare – 5600 de metri pătraţi - din apropierea pădurii Băneasa, foarte aproape de Băneasa Mall, aeroport si Stejarii Club.

Mai mult, are în derulare şi ansamblul exclusivist Lake One, situat la intrarea în staţiunea Mamaia, cu o suprafaţă de 22.000 metri pătraţi construiţi, a cărei deschidere amplă către Lacul Siutghiol este completată de o parcare subterană realizată prin tehnologie inovativă şi beneficiază de facilităţi suplimentare, precum ponton privat sau piscină.

Un alt proiect, planificat pentru dezvoltare în perioada următoare este Privat Lake, cu o suprafaţă de 8000 metri pătraţi construiţi. Acesta este localizat în Mamaia pe malul lacului Siutghiol, într-o zonă retrasă, care reprezintă uniunea perfecta între clipele de relaxare şi cele de distracţie.
Omul de afaceri Virgil Lixandru, acţionar majoritar al Euro Vial Residence, are o experienţă de peste 20 de ani în antreprenoriat şi s-a mai remarcat în mediul de afaceri românesc prin dezvoltarea de business-uri conexe zonei rezidenţiale. Mai multe detalii pe www.eurovialresidence.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO