Constructii & Imobiliare

Operatorul de fitness Nextfit deschide un centru în Vox Technology Park din Timişoara, după o investiţie de peste 1 mil. euro

Operatorul de fitness Nextfit deschide un centru în Vox...

Autor: Cristina Bellu

20.08.2019, 11:22 1277

Operatorul de fitness Nextfit, controlat de antreprenorii Răzvan Irimescu (41 ani) şi Sergiu Şerban, urmează să deschidă un centru de sport în cadrul proiectului Vox Technology Park din Timişoara, în urma unei investiţii de 1,1 mil. euro.

Dezvoltat pe o suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi, centrul urmează să funcţioneze la etajul 1 al clădirii deţinută de Vox Property Group, investiţia urmând să acopere atât amenajarea spaţiului cât şi achiziţionarea echipamentelor.

”Când am intrat pe piaţă cu Nextfit am avut ca obiectiv să concepem un club de fitness inedit pe piaţa din Timişoara, sa creăm un loc unde să te întâlneşti cu alţi pasionaţi de sport, totul în prezenţa unor antrenori de top şi utilizând echipamente de ultimă generaţie, capabile să monitorizeze orice indicator fiziologic”, explică Raluca Basu, brand manager în cadrul Nextfit.

Centrele de fitness reprezintă un business oficial de 160 de milioane de lei pe piaţa locală, în ultimii zece ani evoluţia fiind una spectaculoasă, în condiţiile în care numărul firmelor ce activează în acest sector a crescut de la 277 de companii în 2008 la puţin peste 1.100 de firme în 2017, arată o analiză a ZF, pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO