Antreprenorul Daniel Guzu, care deţine afaceri atât în domeniul producţiei de vin şi sucuri din fructe, cât şi în cel al materialelor de construcţii, a deschis săptămâna trecută pentru public hotelul pe care l-a ridicat în podgoria pe care o deţine în judeţul Vrancea, comuna Ţifeşti.
„Peste trei milioane de euro au fost investiţi în acest hotel, cu o capacitate de 30 de camere. Proiectul a fost început cu mai mult timp în urmă, dar mai intens am început să lucrăm acum doi ani. A fost foarte mult de muncă“, a spus Daniel Guzu într-un interviu acordat ZF chiar în podgoria din Ţifeşti.
Hotelul poartă numele satului Sârbi, în care se află, din comuna Ţifeşti şi este parte a unui proiect din care mai fac parte o piscină (încă în construcţie), un teren de tenis şi sală de evenimente în care încap până la 450 de persoane. Spaţiul dedicat evenimentelor a fost inaugurat iarna trecută şi a găzduit până acum mai multe nunţi şi banchete şcolare.