Constructii & Imobiliare

Octavian Fanea, CEO Kadra: Departamentul de dezvoltare este motorul de creştere al unui business, iar un department puternic te poate face câştigător într-o criză

Videoconferinţa Branduri româneşti pentru revenirea economiei

Octavian Fanea, CEO Kadra: Departamentul de dezvoltare...

Autor: Cristina Bellu

28.05.2020, 13:14 198

Octavian Fanea, şeful producătorului şi furnizorului de sisteme automatizate de uşi de acces Kadra, o afacere de circa 39 de milioane de lei şi cu 100 de angajaţi, consideră că departamentul de dezvoltare reprezintă motorul de creştere al unui business, iar un department puternic de cercetare-dezvoltare poate salva o companie dintr-o criză.

"În cazul nostru, departamentul de dezvoltare înseamnă o echipă de ingineri cu imaginaţie şi cu o mare capacitate de a îngloba idei noi în proiecte, dar şi o echipă de specialişti care reuşeşte să pună în practică tot ceea ce creează inginerii noştri. Din perspectiva mea departamentul de dezvoltare este motorul de creştere al unui business, iar un department puternic te poate face câştigător într-o criză", a spus Octavian Fanea, CEO Kadra, în cadrul videoconferinţei Branduri româneşti pentru revenirea economiei organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Alte declaraţii:

♦ Ne dorim ca inovatia pe care o aducem în România să fie transmisă coerent în piaţă. Am început nişte campanii de promovare pe social media şi pe canalele media tradiţionale.

♦ Pe partea de dezvoltare şi inovaţie, structura noastră anterioară a răspuns foarte bine situaţiei de astăzi, prin uşile care se deschid fără atingere şi există posibilitatea de a integra senzori de măsurare a temperaturii.

♦ Suntem focusaţi pe soluţii integrate de acces pentru persoane, maşini, lumină naturală, toate fiind integrate în pachete.

♦ Kadra s-a dezvoltat în ultimii 27 de ani inovând. Anul trecut am trecut printr-un proces puternic de rebranding. În viziunea noastră, Kadra poartă numele cetăţii invovaţiei.

♦ La finalul anului trecut, în care Brexit-ul sau anumite trenduri de pe pieţele imobiliare ridicau deja nişte semne de întrebare, am încercat să anticipăm ce va urma pentru noi, dar pandemia a schimbat complet jocul. Viziunea noastră de a reinterpreta spaţiul a devenit cu atât mai actuală în acest context. Am adaptat anumite soluţii – separatoarele pentru birouri, pentru spaţii deschise, pentru zona de producţie şi instituţii publice. Viitorul apropiat este hotărâtor cu ceea ce se va intampla in sistemul sanitar, unde suntem conectati, şi la care toti apelăm atunci cand avem nevoie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO