Constructii & Imobiliare

Noutăţi de pe piaţa imobiliară: Ungurii de la Adventum analizează achiziţia proiectului de birouri Hermes Business Campus, deţinut de un grup belgian, într-o tranzacţie de peste 150 mil. euro

Noutăţi de pe piaţa imobiliară: Ungurii de la...

Autor: Bogdan Alecu

22.03.2021, 07:00 3043

Atenor, dezvoltatorul belgian care lucrează la proiectul Dacia One din Capitală, ar putea încasa 150 mil. euro din vânzarea birourilor Hermes Business Campus din zona Dimitrie Pompeiu.

Fondul de investiţii „boutique“ Adventum, condus de o echipă ma­ghiară, dar cu sediul oficial în Malta, analizează posibilitatea de a achiziţiona birourile Her­mes Business Campus din Capitală de la dez­voltatorul belgian Atenor, potrivit unor surse din piaţa imobiliară.

Adventum a fost fondat în 2006 şi este de­ţi­nut de managment, are sedii în Valletta şi Buda­pesta şi în Europa Centrală şi de Est a re­alizat investiţii totale de 1,5 mld. euro. Din­co­lo de Indotek care a cumpărat mallul Pro­me­nada Târgu Mureş, aceasta este a doua ma­re achiziţie realizată de o companie din Un­ga­ria pe piaţa locală şi vine la un an de când cel mai mare acţionar al Global­worth, cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, a devenit grupul ceh  CPI Property Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO