Constructii & Imobiliare

Noua fabrică construită de producătorul de electrocasnice Arctic în comuna Ulmi este operaţională. Investiţia se ridică la 150 de milioane de euro

Noua fabrică construită de producătorul de...

Autor: Ramona Cornea

01.10.2019, 11:44 4095

Noua fabrică construită de producătorul de electrocasnice Arctic, în comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, este 100% operaţională. Noua fabrică este este rezultatul unei investiţii de 150 de milioane de euro şi este singura din România ce funcţionează după principiile Industry 4.0.

Construită în 17 luni, pe o suprafaţă de peste 700.000 m2, fabrica din comuna Ulmi va avea o capacitate de producţie de 2,2 milioane de maşini de spălat pe an.

 „Noua fabrică de maşini de spălat din Ulmi reprezintă un pas important în transformarea României într-un hub de producţie de produse electrocasnice pentru întreaga Europă. Au fost create peste 1.400 de noi locuri de muncă, iar produsele noastre vor ajunge în peste 85 de ţări. În acelaşi timp, noua fabrică este prima unitate de producţie de tip green din România şi o candidată pentru certificarea LEED Platinum, cea mai înaltă certificare pe care o poate atinge o astfel de fabrică”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO