Constructii & Imobiliare

Nordul Capitalei şi Theodor Pallady au cele mai râvnite terenuri: investitorii au dat 160 milioane de euro în doi ani pentru 70 ha

Nordul Capitalei şi Theodor Pallady au cele mai râvnite...

Autor: Andreea Neferu

24.11.2015, 00:06 1136
Zona de nord a Capitalei şi bulevardul Theodor Pallady din estul Bucureştiului au generat tranzacţii cu terenuri de peste 160 de milioane de euro în ultimii doi ani, arată un raport al companiei de consultanţă imobiliară Colliers International.
 
„Piaţa de terenuri a raportat activitate tranzacţională intensă pe toate segmentele, datorită rezultatelor bune pentru închirieri de birouri, retail şi vânzări rezidenţiale. Zonele Aviaţiei şi Theodor Pallady au avut cel mai mare număr de tranzacţii, atrăgând în total investiţii de peste 150 de milioane de euro, fiind urmate îndeaproape de zona Grozăveşti - Politehnica“, spune Sînziana Oprea, associate director în departamentul terenuri în cadrul Colliers International.
 
Zona de nord a Capitalei, care include cartierul Aviaţiei, arterele Caramfil, Dimitrie Pompeiu şi Floreasca, a raportat investiţii de peste 100 de milioane de euro în terenuri în ultimii doi ani, fiind tranzacţionate peste 20 de hectare, adică un preţ mediu de 500 de euro/metru pătrat, potrivit estimărilor ZF.  
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO