Constructii & Imobiliare

Monica Vasile, Director Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: Anul acesta vedem o creştere de circa 30% a volumului tranzacţiilor

Videoconferinţa ZF Tendinţe pe piaţa de birouri 2021. Cum se transformă clădirile de birouri?

Monica Vasile, Director Office Agency, Cushman &...

Autor: Ramona Cornea

24.03.2021, 10:45 317

În 2021, Monica Vasile, Director Office Agency în cadrul companiei Cushman & Wakefield, se aşteaptă la o creştere de 30% a volumului de tranzacţii de pe piaţa clădirilor de birouri în 2021.

”Spre deosebire de anul 2020 când volumul tranzacţiilor a avut o scădere de 40%, anul acesta vedem o creştere de circa 30% a tranzacţiilor. Suntem destul de optimişti. Pentru noi, 2021 a inceput destul de dinamic. Vedem un an destul de efervescent”, a declarat Monica Vasile în cadrul videoconferinţei ZF tendinţe pe piaţa de birouri 2021. Cum se transformă clădirile de birouri?

Ce a mai declarat Monica Vasile în cadrul videoconferinţei:

 

·         În momentul de faţă avem discuţii pentru circa 80.000 de mp pentru clienti care au iesit din letargie, îşi evaluează activ necesarul de birouri, sunt gata să ia decizii, fie prin creştere suprafeţelor sau prin optimizarea acestora.

 

·         Avem discuţii cu clientii existenţi, atât din Bucureşti, cât şi din oraşele secundare: Iaşi, Cluj, Timişoara.

 

·         Cererile sunt din toate segmentele de piaţă: IT, pharma, telecomunicaţii.

 

·         La începutul anului am primit cereri şi de la companii care analizează o potenţială intrare în piaţa România, cu accentul pe Bucureşti, companii din high-tech.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO