Constructii & Imobiliare

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, a donat 50.000 Euro pentru Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, a...

Autor: Bogdan Alecu

07.04.2020, 16:20 275

Genesis Property, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de clădiri de birouri de clasă A, controlată de antreprenorul Liviu Tudor, sprijină cadrele medicale şi pacienţii afectaţi de virusul SARS-COV-2 printr-o contribuţie financiară în valoare de 50.000 de euro, care a fost direcţionată către Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş. Fondurile vor contribui la buna funcţionare a acestei instituţii atât de importante în combaterea epidemiei SARS-COV-2 prin realizarea analizelor necesare identificării virusului cât şi pentru protejarea cadrelor medicale şi tratarea pacienţilor internaţi aici. Genesis este cel mai mare proprietar român de birouri existente – fără a le lua în calcul pe cele în construcţie.

Totodată, Genesis Property susţine financiar şi iniţiativa de solidaritate #ACUM lansată de restaurantul KANE – New Romanian Cuisine care oferă suport cadrelor medicale şi a altor grupuri vulnerabile. #ACUM livrează în fiecare zi mâncare de bună calitate către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Institutul Naţional Victor Babeş şi Spitalul de Urgenţă Floreasca şi, în acelaşi timp, către cât mai multe centre de sănătate din Bucureşti, care se ocupă activ de persoane afectate.

“Oamenii sunt cei care fac diferenţa în aceste momente dificile. Suntem solidari cu profesioniştii care se află în prima linie a eforturilor de combatere a virusului SARS-COV-2 şi le mulţumim acestora pentru eforturile depuse pentru binele comunităţii,” a declarat Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deţine peste 150.000 mp de spaţii de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajaţi: Novo Park din Pipera şi West Gate, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studenţesc privat din România, West Gate Studios şi al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele, situate în cadrul West Gate. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO