Constructii & Imobiliare

Lidl construieşte două magazine şi două clădiri de birouri în Bucureşti

Lidl construieşte două magazine şi două clădiri de...

Autor: Cristina Rosca

10.03.2016, 00:06 8445
Retailerul german Lidl a început construcţia unui magazin în sectorul cinci al Capitalei, în cartierul Rahova pe strada Teiuş numărul 2. Mai mult, compania a primit în urmă cu câteva luni autorizaţia şi a început construcţia magazinului şi a birourilor din Băneasa, de pe terenul fostei fabrici de panificaţie cu acelaşi nume. Aici compania va ridica un magazin şi două clădiri de birouri, una cu patru şi o alta cu şase etaje, potrivit companiei.
 
„Noul sediu al Lidl va fi situat în zona de nord a Capitalei şi va avea o suprafaţă de aproximativ 12.500 mp dedicaţi clădirii de birouri şi 2.400 mp pentru un nou magazin Lidl“, spun reprezentanţii companiei. Magazinul va avea astfel o suprafaţă de circa două ori mai mare decât un ma­gazin tradiţional.
 
De cons­trucţia acestui proiect se va ocupa com­pania sue­deză Skanska. Lucrările pentru noul sediu central au început din luna ianuarie 2016 (la scurt timp după ce com­pania a primit autorizaţia de construire), având ca termen estimativ de fina­lizare luna mai a anului 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO