Constructii & Imobiliare

JLL o numeşte pe Silviana Petre Badea, managing director la JLL România, în funcţia de deputy head of CEE Capital Markets

JLL o numeşte pe Silviana Petre Badea, managing director...

Autor: Cristina Bellu

27.07.2021, 12:00 436

Silviana Petre Badea, managing director JLL România, jucător important pe piaţa de consultanţă imobiliară locală, a fost numită Deputy Head of CEE Capital Markets, urmând să-şi continue activitatea în paralel şi în cadrul biroului din România.

Numirea vine în contextul în care JLL implementeaza o nouă structură organizaţională în regiunea Europei Centrale şi de Est (CEE) ca răspuns la nevoile tot mai complexe, mai strategice şi cu caracter regional ale clienţilor in CEE.

”Mediul de business este foarte dinamic şi din ce în ce mai global, necesitând permanent inovare şi adaptare. În acest context, nevoile companiilor sunt mai complexe şi mai provocatoare. JLL, prin prezenţa sa globală, regională şi locală, are experienţa şi resursele pentru a sprijini investitorii în această evoluţie”, spune Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

Ea consideră că Europa Centrală şi de Est este o piaţă cu multe oportunităţi, de aceea este extrem de important ca echipele locale să fie susţinute cu resurse pentru a le valorifica.

”De aici a pornit ideea acestei structuri noi, care va conecta regiunea cu „maşinaria” care este JLL Capital Markets la nivel global, dându-ne posibilitatea de a accesa mult mai uşor investitori şi de a promova Europa Centrala şi de Est către capitalul global”

Din noua poziţie, Silviana Petre Badea va lucra îndeaproape cu Tom Devonshire-Griffin, care a fost numit Head of Capital Markets Europa Centrală şi de Est. El revine în regiune după 15 ani în Rusia şi Orient cu ambiţia de a conduce echipele de Capital Markets ale JLL din CEE către un nou mod de abordare a capitalului conform exigenţelor clienţilor.

Silviana Petre Badea se va concentra pe partea operaţională şi îl va susţine pe Tom Devonshire-Griffin în implementarea strategiei de creştere în regiune.  

Cu peste 15 ani de experienţă în real estate, Silviana Petre Badea conduce operaţiunile JLL în România din 2017.

Tom Devonshire-Griffin are peste 20 de ani de experienţă pe piaţa de capital, cu un background puternic în atragerea de capital. El îl înlocuieşte pe Mike Atwell, care, după patru ani în care a condus echipa de Capital Markets la nivelul Europei Centrale şi de Est, se întoarce la Londra, în cadrul echipei de investiţii EMEA Industrial & Logistics.

Europa Centrală şi de Est este o destinaţie cheie în Europa, în condiţiile în care anual în ţările din această regiune – Polonia, România, Slovacia, Ungaria şi Cehia, se înregistrează volume investiţionale de peste 6 miliarde de euro.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO