Constructii & Imobiliare

JLL îşi extinde departamentul industrial

JLL îşi extinde departamentul industrial

Autor: Cristina Bellu

05.07.2016, 10:38 244

El va fi responsabil cu identificarea de noi clienţi şi oportunităţi de creştere a departamentului industrial.

"Suntem încântaţi de alăturarea lui Costin Bănică în echipa noastră. Costin este unul dintre cei mai experimentaţi consultanti de pe piaţă, având un background excepţional în cei 4 ani de real estate. Sectorul industrial şi de logistică este în ultimii 2-3 ani unul dintre cele mai dinamice ale pieţei imobiliare locale, iar consolidarea departamentului nostru este un răspuns la această evoluţie şi la solicitările din ce în ce mai numeroase ale clienţilor noştri", a spus Cristina Pop, associate director, head of industrial agency.

Costin Bănică are o experienţă de peste 14 ani în vânzări, din care 4 în domeniul imobiliar, având în portofoliu doar în anul 2015 tranzacţii care însumează mai mult de 35.000 mp de spaţii logistice şi industriale.

"Vom asista în continuare la dezvoltarea pieţei industriale şi de logistică atât din punct de vedere al ofertei noi, cât şi al cererii, pe fondul evoluţiei economice şi al creşterii consumului. În acest an va fi livrată pe piaţă o suprafaţă record de spaţii logistice şi industriale noi, peste 300.000 de metri pătraţi, mai mult decât dublul suprafeţei finalizate în 2015, ceea ce arată revenirea încrederii dezvoltatorilor în potenţialul pieţei locale. Sunt încântat să mă alătur echipei JLL, liderul pieţei de consultanţă imobiliară şi sunt convins că noua poziţie îmi va oferi posibilitatea de a valorifica cel mai bine oportunităţile pieţei", a menţionat Costin Bănică.

Înainte de poziţia ocupată în JLL, Costin Bănică a lucrat pentru Colliers International ca director asociat al departamentului industrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO