Constructii & Imobiliare

Israelienii de la Hagag l-au numit director de vânzări pe Andrei Creţu, cu peste şapte ani de experienţă în piaţa de real-estate din România

Israelienii de la Hagag l-au numit director de vânzări...

Autor: Cristina Bellu

29.10.2020, 14:56 872

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, anunţă numirea lui Andrei Creţu în funcţia de head of sales, poziţie din care va coordona activităţile de vânzare, respectiv închiriere, pentru toate proiectele companiei.

“Noul head of sales are ca obiectiv eficientizarea activităţii departamentului de vânzări în această perioadă atipică în care tendinţele pieţei sunt dominate de volatilitate, dezvoltarea echipei de vânzări şi accelerarea rezultatelor de business, dar şi asigurarea unor experienţe de cumpărare premium pentru clienţii companiei”, spun reprezentanţii Hagag Development Europe.

Cu o experienţă de peste şapte ani în piaţa de real-estate din România, Andrei Creţu a contribuit la dezvoltarea şi vânzarea a trei proiecte rezidenţiale de anvergură din Bucureşti, tranzacţionând peste 2.000 de apartamente şi spaţii comerciale.

„Hagag este o organizaţie agilă, cu rezultate excepţionale, iar strategia care mă va ghida în perioada imediat următoare este compatibilă pe deplin cu ritmul dinamic al companiei. Îmi voi concentra eforturile pe creşterea volumului de vânzări”, spune Andrei Creţu, Head of Sales Hagag Development Europe.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în România, este implicat în achiziţionarea, dezvoltarea şi renovarea unor imobile şi proiecte, investiţii de peste 200 de milioane de euro în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO