Constructii & Imobiliare

Israelienii de la Hagag au demarat construcţia celor 35 de apartamente din cartierul Primăverii din Capitală, investiţie estimată la 16 mil. euro. 40% din unităţi sunt deja contractate

Israelienii de la Hagag au demarat construcţia celor 35...

Autor: Cristina Bellu

10.12.2020, 13:09 410

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru proiectul rezidenţial premium H Eliade 9 Residence, localizat în cartierul Primăverii din Capitală.

Bugetul alocat dezvoltării se ridică la 16 milioane de euro, 40% din unităţile disponibile fiind deja contractate, potrivit datelor transmise de reprezentanţii companiei.

Localizat în una dintre cele mai prestigioase zone ale Capitalei, cartierul Primăverii, proiectul se învecinează cu Vila Lac 1 şi urmează să fie edificat pe o suprafaţă de teren de 2.200 de metri pătraţi. Odată finalizat, acesta va afişa 6.500 de metri pătraţi construiţi şi va livra 35 de apartamente premium de două, trei şi patru camere cu suprafeţe cuprinde între 90 şi 220 de metri pătraţi şi grădini proprii pentru unităţile de la demisol, dar şi duplexuri de cinci şi şase camere, cu suprafeţe de până la 440 de metri pătraţi şi terase deservite de 62 de locuri de parcare subterane şi o zonă de atrium.

„Adiţional cumpărătorilor din România, am încredere că acest proiect va atrage şi cumpărători din afara ţării”, spune Yitzhak Hagag, Chairman şi Board Controller Hagag Group.

Anul acesta dezvoltatorul imobiliar a anunţat că a primit şi certificatul de urbanism în vederea autorizării executării lucrărilor de construcţii privind restaurarea, consolidarea şi refuncţionalizarea clădirii monument istoric Palatul Ştirbey.

Bugetul alocat pentru lucrările de recondiţionare a palatului şi reedificarea corpului anexă este de 20 de milioane de euro.

Oficialii companiei au subliniat că lucrările de restaurare a Pala­tului Ştirbey vor urma linia proiectelor H Victoriei 109 – proiectul de birouri, fostul sediu al Petrom de pe Calea Victoriei de lângă  şi proiectul rezidenţial H Victoriei 139, tot de pe Calea Victoriei.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în România. Compania este implicată în achiziţionarea, dezvoltarea şi renovarea unor imobile şi proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux şi de dezvoltare ale Bucureştiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO