Constructii & Imobiliare

Guvernul va acorda despăgubiri pentru exproprierile de la Centura Capitalei

Guvernul va acorda despăgubiri pentru exproprierile de...

Autor: Diana Grigore

30.05.2019, 13:59 500

Guvernul va acorda 23 de milioane de lei proprietarilor terenurilor expropiate pentru modernizarea Centurii Bucureşti şi pentru varianta ocolitoare a Municipiului Bacău, a anunţat, la începutul şedinţei de joi, premierul Viorica Dăncilă.

„În şedinţa de guvern de astăzi (joi-n.r) vom lua măsuri care să permită continuarea lucrărilor la două obiective de infrastructură aşteptate de cetăţeni. Mă refer la centura Capitalei şi varianta ocolitoare a Municipiului Bacău. Vom aloca fonduri suplimentare, în sumă totală de 23 de milioane de lei pentru plata către proprietari a drepturilor cuvenite prin terenurile expropiate”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Şeful Executivului a adăugat că pentru varianta ocolitoare a Municipiului Bacău Guvernul va acorda 15 milioane de lei, iar pentru proiectul de modernizare a centurii Capitalei sunt estimate opt milioane de lei.

„Infrastructura este un domeniu prioritar, iar Guvernul României va continua ritmul susţinut în realizarea proiectelor în acest domeniu”, a mai spus Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO