Constructii & Imobiliare

Grupul Darian a închiriat 500 de metri pătraţi într-o clădire de birouri din Cotroceni

Grupul Darian a închiriat 500 de metri pătraţi într-o...

Autor: Andreea Neferu

07.10.2015, 14:47 1109

Grupul Darian DRS, cu activităţi în domeniul evaluării şi consultanţei, a închiriat un spaţiu de 500 de metri pătraţi într-o clădire de birouri din Bucureşti poziţionată pe strada Ernest Juvara, lângă Grădina Botanică, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate.

Spaţiul a fost închiriat pentru o perioadă de cinci ani şi în această locaţie îşi vor desfăşura activiatea cei circa 30 de angajaţi şi colaboratori din departamentele de consultanţă în evaluări şi finanţări, consultanţă fiscală, audit şi consultanţă în construcţii din cadrul Darian DRS Bucureşti. “Intenţionăm să intensificăm activitatea companiei în următorul an, prin extinderea operaţiunilor de consultanţă fiscală, lansarea unei noi linii de servicii pe piaţă, cea a serviciilor de audit, precum şi cooptarea de membri noi în echipă”, a spus Otilia Bujor, managing partner al Darian DRS Tax.

Compania de consultanţă Darian DRS a fost înfiinţată în anul 1990 la Cluj-Napoca şi este deţinută de Adrian Crivii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO