Constructii & Imobiliare

Furnizorul german de sisteme de pompare a apei Wilo a investit aproape 7 mil. euro în construcţia unui sediu în Otopeni, de unde va gestiona operaţiunile pentru zece ţări din regiune

Furnizorul german de sisteme de pompare a apei Wilo a...

Autor: Cristina Bellu

27.07.2020, 10:14 2123

România devine un centru important pentru nemţii de la Wilo, după ce furnizorul de sisteme de pompare a apei a anunţat finalizarea construcţiei unui sediu în Otopeni, de unde urmază să gestioneze operaţiunile pentru zece ţări din regiune.

Proiectul care cuprinde birouri construite pe o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi şi spaţii pentru servicii de depozitare, asamblare şi reparaţii extinse pe 2.700 metri pătraţi, a presupus o investiţie totală de 6,9 milioane euro, potrivit informaţiilor transmise de oficialii companiei.

”Acest proiect, prin extinderea sa funcţională, are un rol strategic pentru Wilo în Europa de Est. Investiţia de 6,9 milioane de euro este puternic ancorată în parteneriatele de dezvoltare din zonă, pentru a răspunde cererilor de servicii şi soluţii pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate, din România şi regiune. Vom continua proiectele strategice demarate în România”, spune Gabriel Niţă, Managing Director Wilo România & Moldova.

Wilo România furnizează echipa­mente pentru clădiri rezidenţiale, de birouri şi comerciale. Pe segmentul apă-canal, Wilo furnizează echipamente pentru alimentare cu apă, tratare, canalizare şi epurare.

Compania a furnizat echipa­mente pentru numeroase staţii de epurare şi tratare a apelor uzate şi reţele de alimentare cu apă la nivel naţional.

Printre proiectele importante din portofoliul Wilo România se numără SkyTower, AFI Park Cotroceni, Bucharest One Office Building, Mega Mall Bucureşti, Palace Mall din Iaşi, United Business Center Cluj-Napoca, fabricile Continental Timişoara şi Sibiu, uzina Ford din Craiova sau RADET Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO