Constructii & Imobiliare

Firma de consultanţă Cushman & Wakefield Echinox estimează că va evalua proprietăţi de 4,2-4,5 mld.euro

Firma de consultanţă Cushman & Wakefield Echinox...

Autor: Roxana Rosu

21.10.2020, 16:35 127

Echipa de evaluări a firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox va evalua până la finalul anului 2020 proprietăţi cu o valoare totală cuprinsă între 4,2 şi 4,5 miliarde de euro, în uşoară creştere faţă de anul precedent, evoluţie susţinută de concentrarea pe clienţii mari, care au nevoie de informaţii specifice pentru raportări financiare, taxe şi reevaluarea garanţiilor bancare.

 „Anul 2020 a fost marcat de pandemia SARS-CoV-2, de perioada de carantină şi restricţiile ce au urmat. A fost o perioadă plină de schimbări în ceea ce priveşte modul de lucru şi interacţiunea cu colegii şi clienţii, însă ne-am adaptat mai uşor decât am fi crezut la început. În timp ce pandemia şi incertitudinea creată de efectele acesteia asupra valorilor proprietăţilor imobiliare a dominat discuţiile cu clienţii, am reuşit să creştem activitatea departamentului în special pe segmentul clienţilor mari. Modul de lucru hibrid şi comunicarea online au dus la o eficientizare a muncii fără să afecteze fluxul de informaţii şi colaborarea.”,a declarat Bogdan Sergentu, Head of Valuation & Consulting, Cushman & Wakefield Echinox.

Departamentul dedicat acestor activităţi este format din opt membri, iar în ţară evaluările sunt realizate de o reţea locală de 20 de colaboratori specializaţi ȋn rapoarte pentru garantarea ȋmprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO