Constructii & Imobiliare

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat Element Group în achiziţia unui teren de 2,7 hectare în Piteşti

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat Element...

Autor: Cristina Bellu

03.06.2021, 16:25 117

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a asistat Element Group, compania fondată de Ionuţ Dumitrescu, unul dintre cei mai puternici investitori imobiliari, în achiziţia unui teren de 2,7 hectare, amplasat la intrarea în Piteşti.

“Terenul este situat în imediata vecinătate a autostrăzii A1, precum şi lângă un hub comercial deja existent -Jupiter City, Metro şi Arabesque Piteşti, şi va fi utilizat pentru dezvoltarea unui nou proiect logistic”, transmit reprezentanţii firmei de avocatură printr-un comunicat.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Tudor Ciambur (Managing Associate) şi a inclus-o şi pe Alina Vîrlan (Associate).

Element Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, cu investiţii în segmentele de birouri, retail, logistică şi industrial. Fondat de Ionuţ Dumitrescu, grupul dezvoltă parcuri de retail, precum Bistriţa Retail Park, iar sub brandul Element Industrial are în dezvoltare o serie de parcuri logistice în Bucureşti şi în alte oraşe din România., printre care un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 mp, iar de curând a demarat o investiţie de 37 de milioane de euro într-un nou parc de 72.000 mp.

Totodată, compania a achiziţionat o serie de terenuri în mai multe zone cheie din ţară, unde intenţionează să dezvolte parcuri logistice de clasă A: Brăila, Craiova, Piteşti sau Ploieşti fiind doar câteva exemple.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO