Constructii & Imobiliare

Firma de afaceri publice Public Affairs Solutions îşi va reloca anul viitor sediul din Piaţa Victoriei în zona Floreasca, după ce a închiriat spaţii în clădirea ONE Tower, dezvoltată de One United Properties

Firma de afaceri publice Public Affairs Solutions îşi...

Autor: Roxana Rosu

30.10.2020, 13:16 485

Compania de afaceri publice Public Affairs Solutions (fostă McGuireWoods) îşi va  reloca anul viitor sediul din Bucureşti în clădirea ONE Tower, dezvoltată de One United Properties în zona Floreasca, după ce în ultimii 13 ani a avut birourile în Piaţa VIctoriei. 

Tranzacţia de închiriere a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară CBRE.

Public Affairs Solutions  a închiriat o parte din etajul patru al clădirii ONE Tower, pentru a fi mai aproape de clienţi, rămânând totodată în proximitatea instituţiilor publice.

„Relocarea Public Affairs Solutions este o dovadă a agilităţii pe care companiile o pot avea, indiferent de dimensiune şi de contextul economic, astfel beneficiind de oportunităţile disponibile în piaţă. În acelaşi timp, demonstrează flexibilitatea pe care anumiţi proprietari o oferă şi faptul că pot fi găsite soluţii personalizate atât pentru companii de mii de metri pătraţi, cât şi pentru echipe de dimensiuni medii”, a declarat Anca Păuna, Senior Consultant, Advisory & Transaction, Office, CBRE România.

Clădirea ONE Tower va avea 16 etaje, cu o suprafaţă totală de aproximativ 24.000 mp şi urmează a fi livrată în trimestrul al patrulea din 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO