Constructii & Imobiliare

Final Distribution din Băicoi, afaceri de 31 mil. lei în 2018. Exporturile au adus aproape 20% din vânzări

Dan Mircescu, proprietar Final Distribution: Cea mai bună piaţă de export pentru noi este Polonia, urmată de Slovenia, Austria, Slovacia şi Croaţia.

Dan Mircescu, proprietar Final Distribution: Cea mai bună piaţă de export pentru noi este Polonia, urmată de Slovenia, Austria, Slovacia şi Croaţia.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.03.2019, 00:06 581

♦ Final Distribution are 60 de angajaţi ♦ Compania a investit anul trecut 200.000 de euro în echipamente pentru noul spaţiu în care se află fabrica de ţigle metalice din Băicoi.

Producătorul şi importatorul de sisteme de acoperişuri Final Distri­bution a început la 1 martie producţia în noua fabrică din Băicoi, după ce a încheiat procesul de relocare a unităţii, care se afla anterior în altă zonă a aceluiaşi oraş prahovean. Ca urmare a mutării, capacitatea de producţie s-a dublat şi a ajuns la 2 milioane de metri pătraţi de ţigle metalice anual.

„A fost decisă mutarea producţiei într-o locaţie nouă, modernă, cu faci­li­tăţi sporite, pentru creşterea randamen­tu­lui şi eficientizarea fluxurilor de pro­duc­ţie. Anul trecut am continuat in­ves­tiţiile în infrastructură şi echipamente, in­vestiţii ce s-au ridicat într-o primă etapă la 200.000 de euro. Automati­zarea este un deziderat al nostru“, spune Dan Mircescu, director general şi proprietar al Final Distribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO