Constructii & Imobiliare

Early Game Ventures anunţă o nouă investiţie: Fondul pariază pe platforma imobiliară Milluu, o aplicaţie care digitalizează procesul de închiriere de apartamente

Florin Stoian, CEO şi fondator Milluu

Florin Stoian, CEO şi fondator Milluu

Autor: Cristina Bellu

07.01.2020, 14:58 1191

Fondul de investiţii Early Game Ventures (EGV) anunţă o rundă de investiţii în platforma imobiliară Milluu, o aplicaţie care digitalizează întregul proces de închiriere de apartamente.

“Milluu este o noutate pe piaţa de real estate din ţara noastră. Aplicaţia vine cu foarte multe facilităţi inovatoare şi va transforma radical piaţa închirierilor de apartamente. La EGV, noi privim această investiţie ca pe una în infrastructura de servicii din domeniul property management în România”, explică Radu Stoicoviciu, partener EGV.

La rundă a participat RocaX, iar tranzacţia a fost asistată de echipa DLA Piper.

Milluu este înfiinţată şi condusă de Florin Stoian, antreprenorul care şi-a pus semnătura pe businessul StarTaxi, vândut către World Com Trading în 2012 şi Yellow Menu, care a primit investiţii de 300.000 euro în 2019.

Platforma constă într-o aplicaţie de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potenţialii chiriaşi, acoperind întregul proces de la căutare, la stabilirea de vizionări, semnarea contractului digital şi managementul recurent al chiriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO