Constructii & Imobiliare

Dispare atracţia Nordului Capitalei pentru corporatişti? Emma Toma, AFI Europe România: Majoritatea chiriaşilor din AFI Tech Park 1 s-au relocat şi vin din zona de Nord a Bucureştiului

Dispare atracţia Nordului Capitalei pentru...

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.04.2019, 19:04 3104
Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, care a dezvoltat în România centrul comercial AFI Cotroceni, a anunţat în cadrul unui eveniment de prezentare a primei clădiri de birouri din ansamblul AFI Tech Park, de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, că majoritatea chiriaşilor cu care au încheiat contracte de închiriere în noua clădire de birouri sunt companii care s-au relocat şi care vin în mare parte din zona de Nord a Bucureştiului.

„Majoritatea chiriaşilor sunt relocaţi din mai multe zone, mai ales din zona Pipera. Principalii chiriaşi sunt din domeniul construcţiilor”, a spus Emma Toma, leasing manager office division în cadrul AFI Europe România.

Printre chiriaşii de până acum ai proiectului AFI Tech Park se numără Connect 44 (din domeniul ingineriei comunicaţiilor), Best Chef (servicii de catering pentru birouri), Knauf (materiale de construcţii), Game World Group şi alţii. Tot din rândul chiriaşilor face parte şi reţeaua de săli de sport World Class, care ocupă o suprafaţă de 1.500 de mp.

„Prima clădire din AFI Tech Park are o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi, din care 2.000 de mp sunt ocupaţi de un spaţiu de retail şi 1.500 mp sunt ocupaţi de World Class”, a adăugat Emma Toma.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO